مرکز فرهنگی و هنری سیار روستایی نیشابور1

این مرکز از سال 1396 فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

 

 ارائه کلیه خدمات فرهنگی/هنری و ادبی برای اعضا کودک و نوجوان 

بخش های مرکز :

 

 خودروی سازمانی 

امکانات ویژه مرکز :

 

 این مرکز با در اختیار داشتن یک وانت آریسان مجهز به کتاب و محصولات فرهنگی ، در روستاهای تحت پوشش ، فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان را ارائه می کند.

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 شنبه تا پنج شنبه ساعت8 الی14

پرسنل :

 

 ۱ نفر مربی فرهنگی 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال (ثبت نام به صورت رایگان می باشد)


نشانی :

 

 نیشابور- بلوارجانبازان – جانبازان 3

تلفن :

 

 05142611627

مسئول مرکز :

 

 آقای مهدی خرمکی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • 1404/05/14 - 07:46
  • تعداد بازدید: 420
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دست‌سازه‌های کودکان خراسانی در مسیر پیاده‌روی اربعین

بیش از ۲۰۰۰ دست‌سازه برای اهدا به کودکان و نوجوانان زائر در مسیر پیاده‌روی اربعین ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، بیش از ۲۰۰۰ دست‌سازه که توسط اعضا و مربیان مراکز استان تهیه شده بود همزمان با اربعین حسینی توسط سفیران کانون پرورش فکری استان به دست کودکان و نوجوانان زائر در مسیر پیاده روی تقدیم خواهد شد.

محمد مهدی حسین پور با اعلام خبر فوق افزود: در ابتدای ماه محرم پویشی با عنوان «هدیه خوبان» در مراکز کانون کشور آغاز شد. با توجه به اینکه امسال کانون خراسان رضوی دبیرخانه ستاد محرم و اربعین کودک و نوجوان می باشد، فعالیت‌های این حوزه از جمله پویش هدیه خوبان با هدف ارج نهادن به زائران کوچک آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام به شکلی گسترده‌تر و با مخاطب بیشتری اجرا می‌شود.

وی افزود: در این پویش بیش از ۲۰۰۰ دست‌سازه توسط اعضای مراکز کانون خراسان رضوی تهیه و تدارک دیده شد که این دست‌سازه‌ها با همت سفیران کانون استان که عازم سفر اربعین هستند به دست کودکان و نوجوانان زائر خواهد رسید.

حسین پور تاکید کرد: با توجه به معین بودن این استان بیش از ۶۰۰ دست‌سازه از استان خراسان شمالی نیز همراه دست‌سازه‌های خراسان رضوی برای کودکان زائر ارسال شده است.

پویش هدیه خوبان امسال چهارمین سال خود را پشت سر گذاشته است. این پویش به همت آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز گردیده و در حال انجام است.

 در این پویش اعضای کانون با همراهی مربیان و خانواده های خود اقدام به تهیه هدایایی کوچک برای زائران کودک و نوجوان در مسیر پیاده روی اربعین می نمایند.

دست‌سازه‌های کودکان خراسانی در مسیر پیاده‌روی اربعین

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت